Világszínvonalú magyar termékek, magyar támogatással!   Kapcsolat:   06 30 368 1427   Hívjon bizalommal!
HÍREK,
AMIK RÓLUNK SZÓLNAK!
A B2Data Kft. immár negyedik éve megbízhatóan és megfizethető áron szolgáltat ügyfelei részére. A folyamatos innovációnak és az állandó fejlődésnek köszönhetően 100%-os ügyfél-elégedettséget tudhatunk magunkénak.

Hírek

2013
JAN
09
Új CNC marógépet szereztünk be az eszközgyártás felgyorsítása végett.

Az új eszközzel már plexi/műanyag/fa marást, gravírozást, ill. 3D felületmarást is vállalunk (gépi szobrászat).

Így most már lehetővé vált számunkra, hogy termékeinket akár felár nélkül egyedi megjelenésűvé, egyedi formájúvá varázsoljuk kisszériás (1-2 darabos) megrendeléseknél is. Kérje bátran ajánlatunkat saját elképzeléseinek megvalósítására.


2012
SZEP
01
Abony Város Polgármesteri Hivatal, ügyfélhívó rendszer telepítése

Akadálymentesítési pályázat keretében B2Next Integrált Okmányirodai Ügyfélhívó és Ügyviteli Rendszert telepítettünk Abony Város Polgármesteri Hivatalában.

A teljes polgármesteri hivatalban, 6 irodában, több mint 20 pultnál használják az ügyfélhívó rendszert. A rendszer kialakításában kulcsfontosságú volt az akadálymentes működés.

Ennek tudatában a totemen a szokványos érintőképernyős felület mellett vakok számára tapintható Braille írásos nyomógombok kerültek elhelyezésre. Amennyiben ezekkel a nyomógombokkal kér valaki jegyet, a kapott sorszámot a totem hangosan be is mondja.

Az érintőképernyős felület többszintű menürendszere a mozgáskorlátozottak számára optimalizált formában is megjeleníthető (gombnyomásra), mely esetben a menü teljes tartalma a képernyő alsó felébe van csúsztatva a könnyű elérés végett. Az érintőképernyős menü gyengén látók számára is el lett készítve.

Híváskor a kihelyezett nagyképernyős LCD TV-ken minden sorszám hangosan bemondásra kerül, illetve a hang a kiépített indukciós hurok segítségével is hallható, így az ilyen speciális hallókészülékkel rendelkezők zajmentesen, tisztán hallhatják, hogy ki következik.


2012
JAN
16
Százhalombatta Város Okmányiroda, ügyfélhívó rendszer telepítése

B2Next Integrált Okmányirodai Ügyfélhívó és Ügyviteli Rendszert telepítettünk Százhalombatta Város okmányirodájában.


2011
MÁJ
24
B2Next bevezetése a CIB Bank Zrt.-ben

B2Next Ügyfélhívó Rendszert és B2Dataminer Statisztikai Rendszert vezettünk be a CIB Bank Zrt. országos fiókhálózatában.


2011
JAN
03
Okmányiroda korszerűsítése Dunaharasztiban

B2Next, B2Time és B2Dataminer rendszert vezetünk be Dunaharaszti Város okmányirodájában. Az ügyfelek tájékoztatása LCD TV-ken történik.2010
NOV
21
A B2Data Kft. nyerte Érd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának ügyfélhívó rendszer üzemeltetésére kiírt pályázatát

A pályázat eredményhirdetésére 2010. október 21-én került sor.

Árban rendkívül kedvező (kampányunknak megfelelően szoftvert és eszközt sem kell vásárolni), funkciók tekintetében pedig a legmodernebb szolgáltatásokat nyújtó ajánlatunk nyert.

B2Next, B2Time és B2Dataminer rendszert vezetünk be a közeljövőben az Okmányirodában, a megújult Építéshatósági Irodában és a tárnoki kihelyezett irodában.


2010
NOV
18
A VI. Okmányirodai Szakmai Napokon cégünk előadást tartott "Korszerű ügyfélirányítás, ügyfél tájékoztatás" címmel

2010. október 15-17 között immár hatodik alkalommal került megszervezésre az Okmányirodai Szakmai Napok, ezúttal Cegléden.

A rendezvény háromnapos előadássorozatán és továbbképzési programjain mintegy 53 okmányiroda képviseltette magát. Cégünk ügyvezető igazgatója, Budai Balázs meghívott előadóként tartott előadást "Korszerű ügyfélirányítás, ügyfél tájékoztatás" címmel. Az előadás anyaga letölthető innen: letöltés

A Ceglédi TV rövid összefoglaló anyagot készített az eseményekről, mely a 2010.10.18-i Híradóban került leadásra. Budai Balázs ügyvezető igazgatóval is készült interjú, mely szintén adásba került. A Ceglédi TV cikke a TV honlapján olvasható (http://ctv.hu/egyeb/6486-szakmai-talakozo.html), illetve a híradó anyaga is megtekinthető online a http://ctv.hu/ctv-hirado.html címen (2010-10-18-i adás).


2010
NOV
01
B2Time Internetes Időpontfoglaló Rendszert vezettünk be Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalában

Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalában az ügyfelek mostantól Interneten is foglalhatnak időpontot az Okmány Osztályra és az Építéshatósági Osztályra.

Az új időpontfoglaló rendszer lehetővé teszi az ügyfeleknek időpontjaik utólagos menedzselését, valamint értesítések és információk kérését.

Az időpontfoglaló felület a város honlapján keresztül vehető igénybe (www.kecskemet.hu), vagy a http://b2data.hu/b2time/kecskemet címen.


2010
SZEP
27
Teljeskörű ügyintézői teljesítménymérés a Budaörsi Polgármesteri Hivatal okmányirodájában

Folyamatos együttműködés keretén belül kifejezetten okmányirodáknak szóló ügyintézői teljesítménymérő funkciókkal bővítettük B2Next ügyfélhívó és B2Dataminer adatbányászati rendszerünket a budaörsi okmányirodában.

A bővített rendszer az ügyfelek kiszolgálásán túl lehetőséget ad háttérmunkák rögzítésére és nyilvántartására is, ezzel új paramétereket szolgáltatva a teljesítményméréshez. Mivel az ügyintézői háttérmunkák előre is rögzíthetők (későbbi kiszolgálásra), a rendszer segítséget nyújt a munka előre tervezésében és az ügyintézők munkájának felügyeletében.


2010
SZEP
06
Új funkciókkal bővítettük B2Time Internetes Időpontfoglaló Rendszerünket a Budaörsi Polgármesteri Hivatalban: Online Jegy és Online Állapot Monitor

Az ügyfelek mostantól online tájékozódhatnak az iroda aktuális állapotáról. Megtekinthetik az aktuális várakozók számát, az aktív ügyintézők számát, valamint mennyi időpontos ügyfél várható a következő fél órában. Amennyiben időpontfoglalás nélkül, betérő ügyfélként kívánják ügyeiket intézni, jegyet is igényelhetnek online. Amennyiben az így igényelt jegyet az ügyfél 15 percen belül átveszi az ügyfélszolgálaton, a várósorba az online igénylés ideje szerint kerül. Ezzel egyrészt az ügyfél csökkentheti várakozási idejét, másrészt jobban elosztható az iroda terhelése az ügyfelek kellő tájékoztatásával.

Az időpontfoglaló felület a város honlapján keresztül vehető igénybe (www.budaors.hu), vagy a http://b2data.hu/b2time/budaors címen.